“Poliklinika do të bëhet! Të nderuar bashkëqytetar të komunës tonë të Sarajit , prej në fillim ju kam përkrahur dhe kam kuptuar revoltën tuaj për vonesën e realizimit të projektit të cilin ju e keni kërkuar ndërsa unë si kryetari kësaj komune kam premtuar realizimin e tij , ndërtimin dhe vënjen në funksion të Polinklinës së Sarajit.

Për këtë shkak dhe publikisht pranova se do jem bashkë me ju aty, në inicijativën për një protestë lidhur me mosrealizimin e këtij projekti, më të cilën ishte paraparë bllokimi i rrugës magjistrale Shkup -Tetovë gjatë ditës së martë!

Por, sot më duhet tju ftoj në nderprerjen e kësaj iniciative për protestë, për shkak se, pas angazhimit tonë dhe bisedave me institucionet relevante arritën që të ndikojmë për finalizmin e procedurës së prokurimit për përzgjedhjen e ndërmarrjes, e cila do të realizojë ndërtimin e këtij objekti me nevojë për komunën tonë.
Ajo që u dakorduam është që të hënën të mbahet ankëndi për procedurën e prokurimit me të cilën dhe do të rrumbullaksojmë këtë procedurë.

Unë si kryetari i juaj do të vazhdojë të përcjelli më vëmëndje këtë proces dhe do tju informojë për rrjedhat e tij. Me bindje se shumë shpejt do të fillojmë ndërtimin e këtij objekti vital në shërbim të qytetarëve tanë , ju falenderoj për bashkëpunimin.” – thotë Bexheti

Për më shumë ndiq linkun:

Poliklinika do të bëhet!Të nderuar bashkëqytetar të komunës tonë të Sarajit , prej në fillim ju kam përkrahur dhe kam…

Publiée par Blerim Bexheti sur Mercredi 13 mai 2020