Duke e parë gjendjen e vëllezërve dhe motrave tona në Shqipëri, neve si agjencion duam që sado pak t’u dalim në ndihmë edhe atë bashk me ju që në këto momente ndjeni dhimbjen e përbashkët me viktimat e tërmetit.
Organizojm transport FALAS për të gjith ata të cilët duan të ndihmojnë me çfardo që kanë mundësi, batanije, veshje ,dysheke etj.

27/11/2019 në ora 13:00te sheshi skenderbeu dhe ne ora 13:30 Saraj tek Restorant Hixhaz

28/11/2019 ne ora 13:00 te sheshi Skenderbeu dhe 13:30 Saraj tek Restoranti Hixhaz

Kontakt: 070386557 , 070386537 & +389 25200985
Na shkruani dhe na kontaktoni.