#KUJDESEMI linja telefonike do të funksionojë nga dita e hënë. Sikurse u tha në konferencën tonë për shtyp dhe gjithashtu në njoftimin tonë zyrtar në Facebook, #KUJDESEMI linja telefonike 0800 555000 do të funksionojë nga e hëna në mëngjes, prej orës 09:00.

Nga e hëna, qendra jonë e thirrjeve dhe aktivistët tanë do të jenë të gatshëm të ndihmojnë qytetarët që supozohet të qëndrojnë në shtëpi për shkak të virusit Korona dhe t’i mbështesin ata për nevojat e tyre të përditshme.

Ne duam të falënderojmë të gjitha mediat të cilat tashmë kanë raportuar për këtë iniciativë për qytetarët.