Kryesia e degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Saraj mbajti mbledhjen e radhës me rendin e ditës, zgjedhja e shefit te shtabit dhe përpilimi i listës me kandidatët e mundshëm për deputetë për zgjedhjet e 12 Prillit.Kryetarë shtabi u zgjodh Blerim Bexheti. Lista për deputet i është dërguar liderit të partisë.