Në epokën dixhitale të ditëve të sotme, gjithnjë e më shumë shprehja personale dhe komunikimi po bëhet në internet. Dhe ndërsa ne përfitojmë nga rrjetet në internet, mediat sociale mund të jenë gjithashtu një vend ku zërat negativë përforcohen. Kjo është arsyeja pse Samsung dhe anëtarja e #TeamGalaxy, Millie Bobby Brown janë bashkuar për të inkurajuar njerëzit të përhapin pozitivitet në internet.

Së bashku, Samsung dhe Millie po ftojnë ndjekësit e tyre në të gjithë botën të ndajnë mesazhe pozitivite në kanalet e tyre sociale, si një lëvizje drejt bërjes së internetit një vend më të mirë. Ndjekësit mund të ndajnë mendimet ose mesazhet e tyre si një imazh, video ose Instagram Story me hashtag #SpreadTheLove ♥ , një mantra personale e Millie dhe filozofia që ajo ndan rregullisht në kanalet e saj sociale.

Millie Bobby Brown është një nga adoleshentet më të talentuara dhe të famshme në botë dhe ajo po e përdor zërin dhe platformën e saj për kauza me rëndësi. Teksa njihet për aftësitë e saj të fuqishme psikokinetike në rolin e Eleven në serialin hit të Netflix, “Stranger Things”, rrjetet sociale të Brown zbulojnë se edhe jashtë ekranit, ajo mbetet një forcë mjaft pozitive që nuk duhet nënvlerësuar. “Të gjithë e dimë se rrjetet sociale mund të jenë më pozitivet por edhe më negativet. Mund të jenë një platformë e mrekullueshme për të ndarë pozitivitet dhe ndryshim. Dua që të gjithë të sjellim ndryshime positive, dhe çdo gjë fillon këtu,” tha Ambasadorja e #TeamGalaxy. “Unë besoj se të gjithë mund të punojmë për t’i bërë mediat sociale një vend më të lumtur,” pohon Millie.

Për të zbuluar se si Millie Bobby Brown po perhap pozitivitet në internet, ju lutem vizitoni https://news.samsung.com/global/join-samsung-and-ambassador-millie-bobby-brown-in-making-the-internet-a-more-positive-place