Duke filluar nga sot 17 Prill 2020 nga ora 16:00h deri 00:00h “Austrian Palace” do të dërgojë pica dhe pastrmajli në shtëpitë tuaja pa ndonjë tarifë dorëzimi.
Dhe nga nesër 18 Prill 2020, mundeni ti bëheni porositë tuaja nga 10:00h – 00:00h.
E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni atë që dëshironi nga menuja dhe porosia juaj të jetë mbi 500 denarë. dhe te lajmëroheni në telefononat 075 253 253 dhe 070 742 234

Oakace