Vazhdojnë investimet në infrastrukturën rrugore në Çair. Sot ju sjellim pamjet e asfaltimit dhe zgjerimit të rrugës “Pere Toshev” me rreth 800m2 në lagjen Seravë e cila rrugë lidhet me bulevardin “Xhon Kenedi”.
Qasja jonë e veprimit, ka për qëllim garantimin e kushteve më të mira dhe lehtësimin e funksionimit qytetarë. ??
___________________________________________
Асфалтирање и проширување на улицата “Пере Тошев” во населбата Серава. Продолжуваат инфраструктурните патни инвестиции во Чаир. Во прилог ви објавуваме слики од асфалтирањето и проширувањето на улицата “Пере Тошев” од околу 800м2 во населбата Серава, улица која се поврзува со булеварот “Џон Кенеди”. Нашиот пристап на делување, има за цел гаранција за подобри и полесни услови за функционирање на граѓаните. ??