Artan Grubi, zëvendëskryeministër i parë, pas reagimit të djeshëm dhe reagimit të sotëm të qeverisë, ka dalur me porosi për incidentin e djeshëm në Shkup.

“Sjellja e tillë nuk ka vend në shoqërinë e barabartë për të gjithë, me vlera euroatlantike”, thuhet në porosinë e parë të tij.

“Indoktrinimi i Rinisë dhe intoleranca etnike janë me afat të skaduar”, shkruan Grubi bë porositë e tij.