Ish deputeti i BDI-së, Artan Grubi ka uruar besimtarët myslimanë për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Ju uroj muaj të mbarë, agjërim të pranuar, lutje të dobishme, dhe plot reflektime për veten, familjen, miqtë dhe Zotin” ka shkruar Artan Grubi.