“Gjatë ditës sotme, Kryetari i Komunës së Likovës z. Erkan Arifi dhe banorë te fshatit Vishtice i përcollen nga afër punimet e asfaltimit të rruges lokale f.Vishticë-f.Mateç me gjatesi prej 3.5km.” – thotë Arifi