Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi ka paralajmëruar se nesër gjatë orës mësimore në lëndën e Shoqërisë në “TV-KLASA”, do të marrë pjesë edhe Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski, në shenjë mbështetjeje ndaj nxënësve që po ndjekin leksionet nga shtëpia.