“Dega e BDI-së në Karposh sot realizoi mbledhjen e rradhës në të cilën kryesia së bashku me një numër të simpatizantëve debatuan mbi tre pika:

1.Hapjen e shtabit të BDI-së në Nerez të Shkupit
2.Regjistrimi i vëzhguesve për zgjedhjet parlamentare
3.Takimi me strukturat më të larta të partisë

Puna që dega e BDI-së në Karposh bën në terren jep frytin e saj pasiqë banorët e kësaj ane të Shkupit dukshëm japin përkrahjen e tyre Bashkimit Demokratik për Integrim.

Vlen të theksohet që në periudhë të shkurtër (1 nëntor, 2019 deri më 12 shkurt, 2020) prej reformimit, kryesia e re e degës ka realizuar gjithësej 13 punësime, kuadro të BDI-së në Karposh duke përfshirë këtu edhe Gjorçe Petrovin.

Tërë ky proces është realizuar në mënyrë transparente dhe në përkrahje të strukturave më të larta të Bashkimit Demokratik për Integrim.” – shprehet kryetari i degës së BDI-së në Nerez të Shkupit, Nehar Aliu

Për më shumë ndiq linkun: