Kryetari i Bashkimit Demokratik për integrim, z. Ali Ahmeti, ka thirrur mbledhje të Kryesisë Qëndrore të partisë e cila do të mbahet sot, e hënë 2 dhjetor 2019, me fillim në ora 15:00 në selinë e BDI në Tetovë. 
Në mbledhje do të diskutohet rreth Kongresit të katërt zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim, dokumentet programore si dhe ndryshimet në Statutin partiak.