“U bënë 23 vite pa Luanin. Iku shumë herët, ra për ti hapur rrugë lirisë, shtetit të Kosovës, bashkimit, jetës më të mirë.

Luani ra kur çdo gjë ishte e çiltër, fisnike, ideale, e dlirë, si dashuria për atdheun, si gatishmëria për sakrificë sublime, si ëndrra për liri.

Luan vëlla, me përmallim të kujtoj dhe në kujtesen time ke mbet po ai, Luani i UÇKsë me vrull rinor dhe patriotizēm të pashoq.

Lavdi heroit Luan Haradinaj!
Lavdi Ushtrive tona Çlirimtare!” – thotë Ahmeti

Për më shumë ndiq linkun: