Kryetari Ahmeti bashkë me kolegë, drejtues të institucioneve dhe bashkëpunëtorë, nesër, e enjte 28 nëntor 2019, me fillim në ora 09:45, do të bënë homazhe pranë permendores së Skenderbeut në sheshin Skenderbeu në Shkup.
Më pas do të marrë pjesë në zbulimin e përmendorerve të Shaban, Hamzë dhe Adem Jashari në Drenas dhe pastaj do të niset për Thumanë dhe Durrës për tu takuar me qytetarët e prekur nga tërmeti në Shqipëri.