“Me kanun, në konak hyhet nga porta, e jo nga dritarja.

E ne, si fitues dhe prijës të këtij procesi, nuk i ftuam sot të na mbështesin, por u thamë ejani me ne të ecim bashkë, ejani me ne të ndajmë përgjegjësitë, ejani me ne të nderojmë shqiptarët dhe të gjithë të tjerët.” – thotë Ahmeti

Për më shumë ndiq linkun: