Toka nuk gjen qetësi. Lëkundje të tmerrshme tërmeti janë ndjerë vetëm pak minuta më parë me një fuqi të madhe.

Epiqendra ka qenë serish Adriatiku me thellësi 10 km dhe magnitudë 5,6