Ne nje post ne Facebook portali ShkurtShqip verejti nje shkrim te Hakim Suma i cili kishte cekur qe te respektohen vlerat morale dhe kombetare dhe qe duan veting partiak ja postimi i tij :

Me post publik të mundësuar nga partia, bën propagandë të interesit personal (e të klikës servile) përgjatë gjithë…

Publiée par Hakim Suma sur Samedi 12 septembre 2020