Me furgona policie dhe automjete patrullimi këtë pasdite, policia ka ndaluar disa persona që nuk kanë respektuar orën policore në lagjen Fushën Topanël në Çair. Materiali që ka mbërritur në redaksinë tonë tregon një pjesë të aksionit policor në këtë lagje.