Rreth orës 20:00 nê bulevardin Partizanska ka ndodhur një aksident i cili ka përdunduar pa të lënduar

Ekipi i ShkurtShqip ishte në vendngjarje dhe ka kontaktuar me Spitalin Ushtarak dhe Policin dhe kanë konfirmuar që nuk ka të lênduar.