“Përjetësimi i Shaban Jasharit me të bijtë Hamzën dhe Ademin, në Drenas, në këtë ditë të shënuar të krenarisë dhe sakrificës kombëtare, ditës së flamurit dhe të pavarësisë së Shqipërisë tonë.

Lavdi e përjetshme familjes Jashari, lavdi të gjithë të rënëve për atdhe.” – thotë Ahmeti