Me rastin e festave të fundvitit dhe ndërrimit të motmoteve, Agjencia e lajmeve ShkurtShqip shfrytëzon rastin që gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen dhe gjithë lexuesve e ndjekësve të ju urojë festat.

Me shpresë që viti që lëmë pas të ketë përmbushur të gjithë ju në mënyrë profesionale dhe shpirtërore, urojmë që vitet në vazhdim të jenë poashtu të begatshme për të gjithë.

Njëkohësisht stafi i Agjencisë së lajmeve ShkurtShqip uron që viti që vjen të ketë mbarësi, begati e shëndet në familjet të gjithëve.

 

AGJENCIA E LAJMEVE ShkurtShqip