Abdylselam Selami-zëv.drejtori i cili si kandidat për deputet, përveç Çairit e përkrah edhe Karshiaka dhe Dërveni

Abdylselam Selam është njëri nga kandidatët të cilët ka propozuar Dega e Çairit për Njësinë Zgjedhore nr.1.
Por burime tjera njoftojnë se Selami ka përkrahjen edhe në Karshiakë dhe Dërven, duke u bazuar në punën e tij aktive, projektet që ka mundësuar për infrastrukturë të zonave rurale por dhe ndihmën që ju ka ofruar bujqve.
Komunikimi i tij i përditshëm me qytetarêt në terren ka fituar simpatitë e këtyre zonave.