Zëvendës drejtori i Agjencisë për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural, Abdul-Selam Selami ka konfirmuar se BDI fjalët i bën vepra, zotimet i realizon, sipas parashikimeve.

Ai ishte zotuar se zhvillimi rural do të ketë prioritet gjatë mandatit të tij, gjë që edhe po e realizon.

Realizimi i projektit të rrugës Tetovë-Brodec, e financuar nga Agjensioni për mbështetje finansiare për bujqësi dhe zhvillim rural, po ecën sipas dinamikës së paraparë, ka thënë Selami.

U tha u u bë! Projekti që mban vulën e BDI-së, ka deklaruar z. Selami.