Ballina 2021 June

Arkiva Mujore June 2021

Si duket nuk po i vie fundi përçarjeve në Alternativa. Pas lajmeve të fundit të cilat u shpërndanë në portale dhe mediume për përçarjen mes Zejdit dhe Afrim Gashit, tani po përfolet për mosmarrëveshjet mes Zejdit dhe kandidatit për kryetar komune Bekim Sali. Pak para zgjedhjeve komunale që do të...
 Ekipet e punës të Komunës së Çairit për momentin janë duke punuar në rregullimin dhe shtruarjen e dy korsive, njërës me bekaton dhe tjetrës me beton, të stadiumit të FC Shkupit. Korsitë do jenë me gjatësi prej 103 metrash. Ndërkohë, në këtë stadium punët ndërtimore janë duke u zhvilluar edhe...
  Fëmijët e Lagjes Seravë tanimë kanë edhe një kënd modern ku do të mund të argëtohen vetëm ata siç dijnë - pa brenga dhe me shumë hare. Ekipet tona komunale kanë modernizuar dhe rinovuar tërësisht këndin e lojërave për fëmijë në kryqëzimin e rrugëve 📍”Ahmet Hajdari” dhe 📍”Serava”. Ky kënd...
Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu bashkë me kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame të Maqedonisë së Veriut, Shaqir Ef. Fetahun, dhe kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Turqisë, Prof.Dr. Ali Erbash, sot ndoqën nga afër punimet që po vazhdojnë për ndërtimin e Xhamisë më të madhe...
Nuk të bën njeri karikja👇 Sot je nesër nuk je, ka pasur shum para dhe do ket shum pas, por mendo mirë se çdoherë duhesh të jesh "NJERI" si dje, si sot por edhe si nesër kur nuk do jesh. FUNKSIONERI ËSHTË SHËRBËTOR I POPULLIT E JO POPULLI SHËRBËTOR I FUNKSIONERIT! Не...
Mbi 1 milionë euro të tjera nga sot Komuna e Çairit i ka siguruar për rikontruimin e infrastrukturës nëntokësore në më shumë rrugë të Lagjes Seravë. Rikonstruimi do të zhvillohet në dy segmente – rikonstruim të rrjetit ekzistues të ujësjellësit dhe rikonstruim të kanalizimit dhe ujërave të zeza. Mjetet janë...
Qeveria ka emëruar sot Muharrem Asanin zëvendësdrejtori në Doganat e Maqedonisë së Veriutv Ka ushtruar funksionin e udhëheqësit të Njësisë për Tatimet në NP “Rrugët e Maqedonisë” gjatë viteve 2011-2012, ndërsa gjatë viteve 2012-2014 ka qenë këshilltar për çështje financiare në Kabinetin e drejtorit të përgjithshëm të Fondit për Sigurim...