Ballina 2021 March

Arkiva Mujore March 2021

Kryetari I Komunës së Çairit ka ndarë një lajm të madh sot në rrjetin social në Facebook, ku ka bërë të ditur se sot në seancën e 67-të të Këshillit të Qytetit të Shkupit u miratua Vendimi për përcaktimin dhe ndryshimin e emrave të rrugëve, shesheve, urave në territorin...
Visar Ganiu ne rrjetin e tij social facebook jep lajmin e dhimbshëm. Ai shkruan: Me pikëllim dhe tronditje pranova lajmin për ndarjen nga jeta të mikut tim, njërit nga themeluesit e BDI-së, drejtorit të shkollës fillore “Vasill Gllavinov” dhe aktivistit tonë Qamuran Kuçi. Do ta kujtojmë gjithmonë për energjinë pozitive dhe kontributin...
Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu në aksion për të realizuar kërkesat e banorëve të Çairit Aktiviteti i sotëm ka të bëj me zmadhimin e kapaciteteve për parkimin e veturave andaj kryetari Visar Ganiu kërkon mirëkuptim nga qytetarët derisa zgjasin punimet në terren nga ana e autoriteteve. “✅Një nga punët...
Izet Mexhiti, duke folur për lëvizjen e tij të fundit në parti tha se rivali i tij i brendshëm Artan Grubi po mundohet të uzurpojë partinë me të gjitha format. Sipas tij, ai duke ironizuar do që të marrë me të vërtetë partinë dhe të jetë kryetari i ardhshëm...
BDI-ja realizon anketa dhe rezultatet e fundit që dalin nga ato tregojnë se anëtarët e partisë janë të kënaqur nga përbërja qeveritare aktuale e BDI-së. Këtë në Tv21 e deklaroi Bujar Osmani derisa ka folur për temat politike si zëdhënës partie. “Nga anketa e fundit që është bërë nga partia,...
Në suaza të aktiviteteve të ndërmarra për shënimin e 7 Marsit – Ditës së Mësuesit, Komuna e Çairit vazhdoi traditën organizative për nderimin e personalitetit të mësuesve duke ndarë mirënjohje për mësuesit e dalluar nga 12 vatrat e dijes në territorin e saj, të cilët me punën e tyre...
Pas ngjarjeve të sotme, se a do të paraqitet ose jo vrasësi i Almir Aliut në burg, Boban Iliçi ka reaguar avokati i familjarëve të Almirit, Asmir Alispahiç. Ai duke shpërndarë informacionin se edhe Boban Iliçi duhet të paraqitet në burg, ka pyetur: “Deri kur kështu? Çfarë nëse nuk do të...
E nisëm mbarë dhe në atmosferë pune javën e parë të muajit të pranverës ??për ambient mirë të rregulluar në shërbim të qytetarëve. ?Ekipet e punës po punojnë për krijimin e korsisë së gjatë afër 6️⃣0️⃣ metra në parkun që ndodhet në afërsi të bulevardit Brigada e Dytë Maqedonase, me...